Back

Anunt proiect decizie etapa de incadrare revizuita pentru S.C. ROMBAT S.A. punct de lucru Copsa Mica

18.02.2011

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND REVIZUIREA  DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

ARPM Sibiu anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de revizuire a  etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Extindere spaţiu de producţie şi reorganizare flux de producţie”, amplasat în punct de lucru: REBAT, loc. Copşa - Mică, str. Uzinei, nr. 2, jud. Sibiu, titular S.C. ROMBAT S.A.

Decizia ARPM Sibiu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei de revizuire a etapei de încadrare pot fi consultate la sediul ARPM Sibiu, Sibiu str. Hipodromului nr. 2A, judeţul Sibiu, în zilele de luni-joi, orele 8-16,30, vineri 8-14, la sediul S.C. ROMBAT S.A. punct de lucru: REBAT, loc. Copşa - Mică, str. Uzinei, nr. 2, jud. Sibiu în zilele de luni-vineri 8-15, precum şi la adresa de internet a ARPM Sibiu http://arpmsb.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul ARPM Sibiu, str. Hipodromului nr. 2A, judeţul Sibiu, precum şi la următoarea adresă de e-mail office@arpmsb.anpm.ro, până la data de 03.03. 2011.